Mutteripannu Bialetti "Brikka 4 cups"

Mutteripannu Bialetti "Brikka 4 cups"
Brand: Bialetti
47.92 EUR
Lisätietoja

Bialettin mutteripannuja on ollut olemassa vuodesta 1933 saakka. Nykyään lähes kaikkien tunnistama viiksinen Bialetti-mies, joka esiintyy kaikissa merkin tuotteissa, edustaa Renato Bialettia itseään, eli mutteripannun keksijän Alfonson poikaa. Tämän ikonisen logon suunnitteli vuonna 1953 italialainen taiteilija Paul Campani.“Brikka” on ainoa mutteripannu, joka pystyy valmistamaan espresson niin, että päälle tulee kaunis crema -kerros, joten nyt voit nauttia barista-tyylistä kahvia kotonasi. “Brikka” mutteripannun koko mitataan kupeissa: tämän tilavuus on 4 kuppia, mikä vastaa 170 ml kahvia. Nauti herkullisista, kermaisista juomista, aivan kuten ne, joita sinulle tarjottaisiin suosikkikahvilassasi!“BIALETTI” LAATU"Brikka" tuottaa samanlaisia tuloksia kuin kahvilassa tarjottu espresso: kahvi on erityisen täyteläistä, intensiivistä ja ihanan kermaista. Tässä mallissa on myös ainutlaatuinen, patentoitu Bialetti-varoventtiili, jonka ansiosta pannu on helppo tarkastaa ja puhdistaa. Ergonomisen kahvan ansiosta pannusta on myös erittäin mukava pitää kiinni.SOVELTUU 4 KUPILLE ELI 170 ML HERKULLISTA KAHVIABialetti “Brikka” mutteripannun koko mitataan kupeissa: tämän tilavuus on 4 kuppia, mikä vastaa 170 ml kahvia.MITEN KEITÄN KAHVIA “BRIKKA” MUTTERIPANNULLA?Valmistaaksesi herkullista kahvia, täytä pohjakammio vedellä mukana tulevalla mittakupilla, aseta metallisuodatin paikoilleen ja kaada siihen jauhettua kahvia (painamatta), aseta sitten yläosa päälle, sulje tiukasti ja aseta pannu liedelle keskilämmölle. Odota hetki ja tarkista sitten onko crema jo muodostunut ja jos on, ota heti “Brikka” pois liedeltä. Kaada kahvi kuppeihin jakamalla kahvia ja cremaa tasaisesti jokaiseen kuppiin ja nauti!MITEN PUHDISTAN MUTTERIPANNUN?Huuhtele “Brikka” juoksevan veden alla jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä käytä pesuaineita. Tuotetta ei saa pestä astianpesukoneessa, koska se voi vahingoittaa pannua ja vaikuttaa kahvin makuun.